Piss And Prose

kink explorer and porn story author deluxe

Hoe ik Martina in mijn persoonlijke toiletslaaf veranderde

Posted by on Jan 5, 2016

1NL

Een Lesbisch Slaafverhaal

Ik bezoek een hoop online forums en chatrooms over seks en lesbiennes, om mensen die hetzelfde denken te ontmoeten en meer over mezelf te weten te komen. Daar heb ik Martina ontmoet. Ze is 9 jaar ouder dan ik ben en is verveeld in haar huwelijk, dus terwijl ze zocht naar een nieuwe vlam wilde ze eens proberen hoe het zou zijn om het met een vrouw te doen.

Op een dag wilden we elkaar ontmoeten. Dus reed ik naar het ontmoetingspunt en ik dacht de hele tijd aan wat ik met haar zou doen wanneer ik haar zie. Zijn we gewoon kennissen? Per slot van rekening heb ik meerdere keren met haar gemasturbeerd, en ze weet meer van mijn geheime verlangen dan wie dan ook. En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin, Cora, en dat ze mijn slaaf wilt zijn.

Moest ik haar hetzelfde behandelen zoals ik deed in de chatroom? Dat zou gewaagd zijn, in het openbaar, maar ik werd al nat van de gedachte eraan. Uiteindelijk besloot ik gewoon af te wachten en te kijken wat er gaat gebeuren, maar besloot me niet in te gaan houden.

Amazon
Apple
Google Play
Barnes & Noble
Kobo
Smashwords Why are some books not available in certain stores?

Add to favorite

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*